Creativ & Inteligent Software Outsourcing Solution

Misiunea noastra este crearea produselor web si mobile calitative care vor ajuta la dezvoltarea companiilor in mediul online. Realizam acest lucru cu ajutorul tehnologiile de ultima generatie, cu o gandire strategica si o abordare individuala a fiecarui proiect.

arrow contacteaza-ne

Servicii

backend

Back End development

frontend

Front End development

mobile

Mobile App Development

design

Web and Graphical Design

Avem in spate o multime de proiecte realizate, variind de la simplu blog la solutii personalizate multilaterale si masive care deservesc necesitati complexe de afaceri. Echipa de programatori experti stiu sa gestioneze o gama larga de platforme de dezvoltare precum si cele mai noi tehnologii (Laravel, Node JS, PHP, CodeIgniter, WordPress). Performanta ridicata, indeplinirea intocmai a caietului de sarcini, fiabilitatea, scalabilitatea sunt obiective primare asigurate la predarea fiecarui proiect creat de noi.

Tehnologii back-end in care suntem foarte buni:

Laravel Node JS PHP CodeIgniter WordPress

Partea de dezvoltare Front-End necesita o atentie deosebita, iar intentia noastra este de a crea proiecte nu doar atractive vizual dar si practice, compatibile cu orice mediu in care acestea vor fi afisate si care vor asigura utilizatorului experiente placute. Noi utilizam cele mai noi tehnologii front-end (Angular, HTML5, CSS3, jQuery) pentru a livra un produs care va indeplini toate obiectivele determinate.

Tehnologii front-end in care suntem foarte buni:

Angular HTML5 JavaScript CSS3 jQuery

Utilizam cele mai noi tehnologii la dezvoltarea aplicatiilor mobile pentru platformele IOS si ANDROID. Aplicatiile create de noi conţin în sine performanta, comoditate la utilizare si concordanta maxima cu comportamentul si designul sistemului de operare pe care vor rula.

Tehnologii mobile in care suntem foarte buni:

Android iOS

Ingeniozitate, creativitate, profesionalism, experienta. Sunt caracteristici care vorbesc cel mai bine despre designerii nostri. Ei stiu sa combine perfect aceste calitati pentru ca fiecare proiect realizat sa corespundă in totalitate necesitatilor si cerintelor clientului. Detinem experienta si profesionalismul necesar ca sa putem dezvolta proiecte pentru orice ramura: sociala, economica, culturala si altele.

Tehnologii design in care suntem foarte buni:

Adobe Photoshop Adobe Ilustrator InDesign

Tipuri de plata

Fiecare proiect este individual, iar pentru o comoditate sporita si un plus de incredere va punem la dispozitie urmatoarele metode de achitare:

Per proiect

Per ora

Per programator

De ce noi

partners

De incredere

partners

Rapizi

partners

Calitate inalta

contacteaza-ne

Etapele de lucru

Analiza proiectului

Dezvoltarea proiectului

Asigurarea calitatii

Livrarea proiectului

Suport

Clientii nostri

Contacteaza-ne

Pentru a ne contacta va rugam sa completati formularul de mai jos sau prin e-mail

name

telefon

compania

e-mail

mesaj